Schoonmaakdiensten

Een schoon pand is het visitekaartje van uw bedrijf ,dit is zowel voor uw klanten als voor uw personeel erg prettig.

Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf en graag nemenwij deze schoonmaak zorgen van u over. Bezoekers krijgen hierdoor een professionele , betrouwbare indruk en uw personeelsleden kunnen zich focussen op hun kerntaken. Wij zorgen uiteraard dat de schoonmaak vlekkeloos verloopt want KWALITEIT en SERVICE staan bij ons bovenaan.

Wij kunnen u dagelijkse , wekelijkse en maandelijkse schoonmaak aanbieden Eenmalige grondige reiniging en spoedopdrachten waar wij direct inzetbaar personeel voor hebben is ook mogelijk. Vanzelfsprekend kan de frequentie van de schoonmaak worden overlegt. Voordat wij voor u aan de slag gaan , maken we afspraken over wat uw wensen zijn en zorgen wij ervoor dat de schoonmaak van uw pand aan uw wensen voldoet.

Wij denken ook met u mee , komen onze medewerkers tijdens het schoonmaken van uw pand zaken tegen die extra schoonmaak onderhoud behoeven , dan nemen wij hierover direct contact met u op. Wij willen ten alle tijden Kwaliteit en Service bieden dus mocht er iets niet naar wens zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wordt er voor gezorgd dat het binnen 24 uur wordt opgelost. Ook is het mogelijk om de sanitaire voorzieningen door ons te laten leveren en plaatsen , denk bijvoorbeeld aan toiletpapier , handzeep , vouwhanddoekjes luchtverfrisser enz.

Wij komen vrijblijvend een offerte bij u doen.